Novogodišnje porodično fotografisanje

Novogodišnji portret

Sačuvajte novogodišnje raspoloženje sa dragim ljudima ili sa svojom porodicom na novogodišnjim fotografijama. Fotografišite svoju porodicu, decu, prijatelje ili poklonite fotografije dragim ljudima.

Novogodišnje fotografisanje koje organizujemo šestu godinu za redom je kratka porodična foto sesija u trajanju od 15-30 minuta u zakazanom terminu. Ove, kao i prethodnih godina u studiju imamo postavljenu veliku novogodišnju jelku, kamin, sanke i druge detalje koji će upotpuniti doživljaj.

Fotografije u digitalnom formatu

Fotografije koje izaberete odmah nakon fotografisanja isporučujemo u digitalnom formatu kako biste ih mogli izrađivati u koliko god primeraka želite. Isporuka fotografija je u toku dana ili sutradan a dobijate ih na svoju email adresu.

Kako zakazati i koja je cena?

Da biste rezervisali svoj termin i saznali više o našim uslugama, cena, i posebnim ponudama, jednostavno nas pozovite na +381 (0)63 170 83 60. Možete nam takođe poslati SMS ili viber poruku na isti broj.

Izaberite dan i okvirno vreme koji vam najviše odgovaraju i o tome nas obavestite na jedan od gore pomenutih načina. Nakon provere da li je termin koji vam odgovara slobodan, kontaktiraćemo vas u najkraćem roku i rezervisati ga za vas+-

Kako izgleda ovogodišnja novogodišnja scena?

U galeriji na ovoj strani možete pogledati kako je scena izgledala prethodnih godina. Ovog puta, uneli smo neke male promene. Ovaj deo svakako ostaje malo iznenađenje, ipak, možete zaviriti u naš studio na našem instagram profilu ili na fejsbuk stranici i tamo pratiti pripreme.

Imate još pitanja?

Ako imate još pitanja u vezi sa novogodišnjim ili bilo kojim drugim fotografisanjem, kontaktirajte nas.